Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: How To διαφορα κολπακια Πεμ Μαρ 24, 2011 9:59 am | |
| -------------------------------------------- | |
|
bladeskiller
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2011
| Θέμα: Απ: How To διαφορα κολπακια Δευ Μαρ 28, 2011 3:46 am | |
| δεν ξερω εαν ειμαι στην σωστη ενοτητα ,θελω να καμω μια ερωτηση για να κανω drift υπαρχει τεχνικη ? η αρχιζω και κανω ετσι απλα drift
| |
|
modelakias47
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Ημερομηνία εγγραφής : 25/03/2011
| Θέμα: Απ: How To διαφορα κολπακια Δευ Μαρ 28, 2011 4:57 am | |
| | |
|
Admin Admin
| Θέμα: Απ: How To διαφορα κολπακια Δευ Μαρ 28, 2011 10:11 am | |
| - bladeskiller έγραψε:
- δεν ξερω εαν ειμαι στην σωστη ενοτητα ,θελω να καμω μια ερωτηση για να κανω drift υπαρχει τεχνικη ? η αρχιζω και κανω ετσι απλα drift
το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεσαι drift λαστιχα,απο κει κ περα σιγουρα καποιο στισιμο στο αυτοκινητο για drift θα σου κανει ποιο ευκολη τη ζωη.καλητερα σε αυτο το στιλ δουλευουν τα ηλεκροκινητα μοντελα.Και προπονηση...!!!! ελπιζω να βοηθησα | |
|
bladeskiller
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2011
| Θέμα: Απ: How To διαφορα κολπακια Δευ Μαρ 28, 2011 10:07 pm | |
| μου εχουν πη απο αλλο forum οτι μπορω να φτιαξω μονος μου ροδες απο πλαστικο pvc γιατι τρογονται ευκολα και για ροδες να βαλο φελιζωλ ειναι οκ αυτο ? εμενα μαλον... δεν μου κολαει καλα....και αυτη ηταν η αιτια που ειρθα εδω μετα απο pm ενος παιδιου εκει.... | |
|
modelakias47
| Θέμα: Απ: How To διαφορα κολπακια Τρι Μαρ 29, 2011 12:06 am | |
| το παιδι εκει ....ειναι εδωωωω χαχαχαχαχαχ λοιπον φιλε ετσι που το ακουω δεν .......νομιζω......θα το κανεις φιτιλια το αμαξακι σου...... αλλα ας ακουσουμε και τους expert του ειδους. αυτα . | |
|
Admin Admin
| Θέμα: Απ: How To διαφορα κολπακια Τρι Μαρ 29, 2011 1:46 am | |
| - bladeskiller έγραψε:
- μου εχουν πη απο αλλο forum οτι μπορω να φτιαξω μονος μου ροδες απο πλαστικο pvc γιατι τρογονται ευκολα
και για ροδες να βαλο φελιζωλ ειναι οκ αυτο ? εμενα μαλον... δεν μου κολαει καλα....και αυτη ηταν η αιτια που ειρθα εδω μετα απο pm ενος παιδιου εκει.... κοιταξε φιλε, πατεντες θα ακουσεις διαφορες και καλο ειναι αν εχεις χρονο να "παιδευτεις"με αυτες παντα κατι κερδιζεις.Τωρα για μενα παρε του εμπορειου που δουλευουν σιγουρα καλα και δεν ειναι και τοσο ακριβες για να μπεις σε "περιπετειες" και να μην ξερεις αν τελικα δουλευουν σωστα.Τσεκαρε αυτα http://www3.ansmann.de/cms/en/wheelstyres/110-on-road/tyre-rim-sets-drift.html νομιζω εχουν κοστολογιο η τετραδα γυρο στα 18ευρω | |
|
modelakias47
| |